Φιλανθρωπικός καλαθοσφαιρικός αγώνας σε τροχοκάθισμα

By May 6, 2016Press
Simerini - Change the game basketball match

Τη διοργάνωση φιλανθρωπικού καλαθοσφαιρικού αγώνα σε τροχοκάθισμα, μεταξύ ατόμων με κινητικές αναπηρίες και αρτιμελών ατόμων, θα πραγματοποιήσει το ίδρυμα Butterfly Foundation, στηρίζοντας την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, στο κλειστό στάδιο του Λυκείου Λινόπετρας στη Λεμεσό, από τις 10:30 μέχρι και τις 13:00. Οι καθαρές εισπράξεις από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Butterfly Foundation, που για τη φετινή χρονιά (2016) στηρίζει την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου.

Όλοι όσοι επιθυμούν μπορούν να παρευρεθούν στο Λύκειο Λινόπετρας την Κυριακή και να στηρίξουν την όλη προσπάθεια, εκφράζοντας την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους προς την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, συντείνοντας και στη γνωστοποίηση και την ευαισθητοποίηση του κοινού. Το «παρών» τους στην εκδήλωση θα δώσουν και αστέρια από την Α’ Κατηγορία Ανδρών της κυπριακής καλαθόσφαιρας, όπως οι Ιάκωβος Παντελή, Γιώργος Παλάλας (Πετρολίνα ΑΕΚ), Ανδρέας Σιζόπουλος (ΑΠΟΕΛ), Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός), Ηρακλής Πιττάκας, Ρολάνδος Βιράρτη (Απόλλωνας), οι οποίοι θα συμμετέχουν σε διαγωνισμό τριπόντων, που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Παράλληλα, οι Κύπριοι καλαθοσφαιριστές θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με όλους τους φίλους του αθλήματος που θα δώσουν το «παρών» τους στο Λύκειο Λινόπετρας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, και θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Read full article